Av Malin - 16 oktober 2008 21:04

Happ.. Snart helg igen då.. Skönt xD Ha grymt ont i ryggen.. Haft korvärk hela veckan,jaa då jag ha vare på fritids då,eftersom de är bra livat där med ca 12-13 tjejer.. ;o

Hmm.. Vet inte hur jag ska göra som,ska jag va kvar här lr dra?

Bli jag kvar här,så behöver jag ju all hjälp jag kan få. Eftersom de ba bli 2 st kvar,om man säger så.. Vill inte direkt göra allting själv & de skulle jag ändå inte klara av pga ryggen ;s Ornse säkert till slut..

Nyss vare Andra Avenyn :) Ha redan sett de avsnittet,så ska väl se dom 2 nya som är ute på svt's hemsida :)

Idag blev de lite "kalasigt" på fritids,då Maria (den andra som jobba på Svalan) & hennes lilla bebis kom & hälsa på :) Molly skrek & gnydde lite då barna fick hålla i henne. En tjej sa att jag & Maria lukta nästan likadant,så hon trodde att Molly skulle va lugn i min famn & de va hon :)

Nu blire annat. See ya fuckers

Av Malin - 9 oktober 2008 20:47

Va ett tag sen.. Ha fullt upp på fritids & även i klass 2 ..

Ha gått riktigt bra & få nästan hela tin beröm. Alltid kul!

Ha inte orka sutte här nånting nästan,är så trött då jag kmr hem.. =/

Fundera starkt på att sluta med gratis sms,avregga mig från Halebop & skaffa typ Comviq lr nåt.. Gör ju ändå ingen skillnad,för folk verka ha tappa intresset av att prata med mig ändå. Gör ju inte av med 3000 sms på en månad längre,så slöseri med pengar att fylla på med 200 kr/månad..!

See ya fuckers

Av Malin - 26 september 2008 21:42

Kan säga att helgen är efterlängtad ;P

Grattis Monita på 27 års dan!

Börja dagen med att va inne hos 2an & hjälpte dom med trianglar,kvadrater,rektanglar & cirklar,va nåt häfte dom skulle göra :)

Ojdå,haha de va ju Skoljoggen först på morron kom jag på. Gick 2 varv med 2 av tjejerna i 2an :)

Fick stekt lax med filsås idag som lunch,fy faan va gott! *dreglar*

Efter lunchen så läste jag en bok (för mig själv asså) & sen va jag inne på ett annat fritids & gjorde inte så mkt,skrev på ett papper typ. Dom ha planering på fredagar på de andra fritidset så jag satt mest & lyssnade.

Fick sluta 3 timmar tidigare för att en fröken kom tbx snabbare från ett besök & dessutom så skulle jag ner på AF,Soc & banken. Massa snäll min handledare :) Iofs så behövdes jag inge mer idag,men mig gör de inget ;D *fnissar*

Blää jag är trött.. Ska se om de finns nån blogg att kommentera,ha för de mesta läst "upprepningar" i en viss blogg,så de är inte så mkt att kommentera egentligen. Men men!

Imorrn blire Solle :D *längtar* Älskar dig mest MarieBarre #9 <33

Av Malin - 24 september 2008 22:33

Första dan idag på fritids då :) Lr jaa,skulle ha börja i måndags men eftersom dom skulle kolla mitt register (en regel inom förskola/skola/barnomsorg) så fick jag avvakta i väntan på svar.. Fick brevet i tisdags (igår) & de va grönt,som jag hade förvänta mig :)

Jaa idag så hjälpte jag min handledare med att fixa nå grejs på datorn (eftersom hon antog att jag va snabbare än henne på att skriva) som skulle va inlämnat på fredag. Gick bra trots lite små problem,åh kan ju säga att jag fick beröm! Ha börja med att klippa ut bilder på barna som vi sen ska hänga upp på dörren :)

Dessutom så visa de sig att flickorna som jag hade i dec 07 ,ha jag nu åxå ;P Lite roligt :D

Är åxå & hjälper en lärare i klass 2 ,eftersom de är så mkt att göra.. Barna såg skräckslagna ut då jag kom dit innan lunch *skrattar* Men dom bad mig om hjälp direkt så de va inga problem :) Hur goa ungar som helst!

Lärarna är ju go dom med :) Kmr att trivas som fisken i vattnet där,ska ju trots allt va där till den 16 nov så ;D

Nääe nu ska jag göra nåt vettigt.. Gissa vad? Ska fortsätta prata med Marre på msn ;P De ÄR vettigt de ;D Bra för hälsan åxå :D *fnissar*

Bajs bajs på er alla! På återseende lr nåt

P.S Faan va dåliga ni är på att kommentera! Ha ni kramp i fingrarna lr? Ni vet väl att om man kommentera så få man ju kommentarer tbx? Iaf från mig.. D.S

Av Malin - 19 september 2008 19:53

Efter en målexplosion i den första perioden då Timrå tog ledningen redan efter 23 sekunder och ledde med 4-1 efter halva den första perioden trodde kanske många att "saken var biff", men HV71 gav aldrig upp och hade faktiskt bud på en kvittering i slutsekunderna. Timrå höll undan och kunde till slut vinna den målrika premiären med 6-5 hemma i E.ON Arena inför 5 414 åskådare.

Första perioden

Ett heltänt Timrå IK satte gasen i botten från första nedsläpp och matchuret hade bara hunnit till 23 sekunder innan första pucken låg i målet bakom Stefan Liv. Målskytt var Fredrik Hynning som efter en tilltrasslad situation fram målet petade in pucken.

Efter 2:33 var det dags för det andra målet för aftonen för hemmalaget. Formationen var densamma som vid 1-0 målet men målskytt denna gång var Kimmo Lotvonen som smugit upp från sin backplats och som Timo Pärssinen hittade med en perfekt passning. Svenska mästarna såg i det här läget ut att vara lite tagna på sängen.

Ett powerplay för bortalaget efter dryga 4 minuters spel resulterade i en turlig reducering genom Per Gustafsson som sökte en passning tvärs igenom zonen men istället träffade Pär Styfs skridsko och pucken studsade in bakom en helt ställd Johan Backlund.

Efter den explosionsartade starten på matchen följde sedan några minuter av mera avvaktande spel från båda lagen.

Halvvägs in i perioden var det ändå dags för mål nummer tre för hemmalaget, och denna gång genom Anton Lander som tog vara på en fin passning från sin jämnårige kedjekamrat Magnus Pääjärvi-Svensson och ställning var 3-1, och som om inte detta var nog gjorde Toni Mäkiaho 4-1 bara 14 sekunder senare. Ett skott som inte alls såg otagbart ut.

HV-coachen Kenta Johansson kände nu att någonting borde göras och tog en timeout, för mästarna var i det här läget helt under isen.

13:57 kom ännu en reducering från HV71 genom Martin Thörnberg som på passning från Johan Davidsson omarkerad kunde sätta tvåan för bortalaget. Tilläggas bör väl att Davidssons passning var lagd med stor känsla vilket gav Thörnberg tomt mål att sätta pucken i.

Med drygt två minuter kvar av perioden fick Timrå sitt första powerplay i matchen, men man hade stora problem med att ens ta sig in i zonen inledningsvis, och det dröjde ända till i slutet av perioden innan man fick till något ordnat spel. Inget mål föll dock utan en målrik första period slutade 4-2 till hemmalaget.

Period 2

Den andra perioden inleddes med att HV tog plats i timråzonen och Timrå fick ägna sig åt försvarsspel. I kombination med att Timrå fick en utvisning för för många spelare på isen gjorde HV-trycket ännu större. 45 sekunder i powerplay var det enda som behövdes för att bortalaget skulle komma att krypa ännu närmare i målprotokollet. Målskytt var återigen Per Gustafsson som med sitt andra mål i matchen gjorde ställningen till 4-3. Passningsläggare var också ännu en gång Johan Davidsson som hittade Gustafsson med en passning tvärs igenom Timrås box.

Knappt 3:50 in i perioden var det dags för matchens första dubbelutvisning då Pär Styf och Martin Thörnberg båda fick vila benen i två minuter och ett fyra mot fyra läge väntade.

Timrå var då det lag som lyckades bäst och Pärssinen och Pyörälä gjorde det svårt för HV-försvaret vid ett antal tillfällen.

Efter att den finska duon "mjukat" upp HV-försvaret tillräckligt, lämnade man över till nästa formation bestående av Sundh-Andersson-Lehtonen-Erixon. Med 8 sekunder kvar av dubbelutvisningen sköt Mikko Lehtonen ett skott från blå linjen som Stefan Liv lämnade retur på, och som Oscar Sundh påpasssligt höll sig framme på och slog in till 5-3.

13:17 in i perioden var det dags för ännu ett boxplay för Timrå när Johan Andersson gjorde sig skyldig till en fasthållning, men nu spelade Timrå bra och lät HV passa pucken runt runt utan att komma till avslut. Strax efter det avklarade boxplayet gick Timrå till anfall och tvingade Yared Hagos i HV71 att brotta ner Oscar Sundh och fick för detta sätta sig i syndabåset.

Med 48 sekunder kvar av spelet i fem mot fyra drabbades bortalaget av ännu en utvisning då man spelat med för många spelare på isen. Fem mot tre i 48 sekunder för Timrå alltså.

Timrå visade inte upp något vidare powerplay under de två minuterna, bortsett från ett flygande anfall som Mikko Lehtonen avslutade med ett skott strax över, och som Toni Mäkiaho sköt returen från sargen i ribban.

Med 19 sekunder kvar av perioden hettade det till mellan Pär Styf och Pasi Puistola dock inte mera än att det bestraffades med två minuter vardera. Likaså skedde med Martin Thörnberg och Timo Pärssinen som fick två minuter vardera. Pärssinen hade dock ett och annat att säga till domare Sjöberg, vilket gav honom game misconduct.

Perioden slutade 1-1 och skottstatistiken 9-8 till Timrå.

Period 3

I den tredje perioden var det åter Timrå som var det hetare av de två lagen, vilket resulterade i två snabba utvisningar för HV71 och spel fem mot tre för Timrå.

Pucken hamnade efter ett långt hos Jonathan Hedström i vänsterbacksläge som la pucken längs blå linjen till Mikko Lehtonen som sköt direkt rakt upp i krysset bakom Liv till 6-3.

Efter målet blev det helt naturligt mera aktivitet hos bortalaget i en sista kraftansträning för att gå ikapp.

Med fem minuter kvar chansade HV-coachen Kenta Johansson med att ta ut målvakten, vilket resulterade i att Martin Thörnberg satte 6-4 med knappt fyra minuter kvar av perioden.

En timråutvisning direkt efter reduceringen och än en gång ut med Stefan Liv och än en gång kom en reducering för HV71. Målskytt denna gång var Björn Melin som fick sikta och sätta pucken högt bakom Backlund till 6-5.

Fortsatt vild chansning utan målvakt från Kenta Johansson i slutminuten gav ännu ett powerplay, men denna gång utan resultat även om pucken dansade på mållinjen några gånger i slutskedet. Timrå höll undan och kunde till slut vinna matchen med 6-5, som blev onödigt spännande på slutet.

Säger EN sak.. TIMRÅ IK ÄR DOM BÄSTA! ;D

Av Malin - 16 september 2008 19:18

Jag vet inte riktigt va jag ska säga,förutom att jag lider med dig =/

En sak är jag säker på iaf & de är att jag finns för dig gumman,även om jag inte ha de bästa att säga,så hoppas jag verkligen att jag räcker till <33

Vi ha känt varann i 5 fantastiska år men de känns som att jag ha känt dig i hela mitt liv. Vi är så lika varann,vi tkr samma saker om allt. Jag tro att de är de som kallas för tvillingsjälar..?

Du blev snabbt min bästa vän,jag kände verkligen att vi hade nåt spec.. Jaa asså,vi hade så mkt gemensamt & vi kom alltid så bra överens.

Vi hitta alltid på nå bus varje helg,kmr du ihåg de? Varenda helg va vi med varann :)

Kmr du ihåg då vi skulle gå hem till dig efter vi hade vare på Kramm,då båda blev akut kissnödiga? Kmr du ihåg va du sa då?

Kmr du ihåg då vi va tvungna att gå hem från Solle? Bakis som vi va *skrattar* Men vi fick ju skjuts sen av en gammal klasskompis :)

Kmr du ihåg då vi va på Kramm,då toaletterna va upptagna,då vi gick ut & kmr du ihåg va dom där läskiga killarna sa till oss? -haha-

Kmr du ihåg sommaren 2007 ,då vi skulle tälta hemma hos mig? De va kallt ute ;P

Jaa,de finns så mkt som man kan skriva upp här,men jag är säker på att de inte få plats ;D